G.I. DISCO / NNOD / ÖÖMAJA 29.07.16 22.00 @ PADA

Soul/Funk/Disco/Boogie läbi öö, kahes saalis.

https://www.facebook.com/events/690240844458226/

Enne südaööd 5€, pärast 7€


G.I. DISCO (Berlin)
Berliinis tegutsev DJ-tiim mille liider Kalle Kuts meie peol üles astub. Nad keskenduvad just 80’ndate aastate ja USA päritolu klubimuusikale, mida külma sõja ajal ameerika sõdurpoisid Lääne-Berliini ja Lääne-Saksamaale importisid, et just oma Saksamaal teenivatele relvavendadele meelelahutust pakkuda. Sellise muusika tarbimine ei piirdunud aga ainult sõduritega, ka kohalikud olid sellest vaimustunud.

Tsiteerides: “This melting pot simultaneously offered the Afro-German community a home where they could be part of the majority…for at least a night”

Kalle toobki meieni selle ajastu souli, funki, boogiet, slow jam’e ja varajast haussi.

http://gidisco.de/gidisco/about.html
https://boilerroom.tv/recording/g-disco/

DJ Drummie & Orav (Jazzitup)
Legendaarne DJ-tandem, kelle kohta öeldakse Tallinna peal “nagu vana abielupaar, kes tunnevad üksteise puudusi, aga ikka ei suuda teineteiseta olla”.

Janno, Renno (nnod.ee)
Viimased 6 aastat NNOD egiidi all tegutsev seltskond korraldades tantsupidusid eesti erinevates paikades – Kelm, Kohvik August…

Andres, Üllar, Kersten, Roma (Öömaja)
Öömaja on üritus, mis on 4 aastat keerelnud mööda erinevaid toredaid lokaale. Viimane aasta on paikseks jäänud Musta Puudlisse. Ja nüüd teeb see üritus suvise vahepeatuse Kultuurikatla Aias Pada. Nagu ikka, kõlab Öömajal ilus soul, kaasahaarav disco ja palju muid ägedaid rütme, mis sinna vahele satuvad. Läksime!

13503502_690265781122399_1400393181_n