WEST END – 16.05 Erinevate Tubade Klubi

Kutsume teid 16. mail tantsupeole.
Toome teieni New York City põrandaaluse tantsumuusika kultuuri läbi viimase mõne dekaadi, mis on meid kui musafänne väga mõjutanud. Peo põhirõhk on loomulikult muusikal, päris NYC’i puritaanlust just lubada ei saa, aga sealkandis saab meie muusikavaliku fookus siiski olema. Lisaks muusikale pakume ka temaatilist tantsusaali, meeleolukaid (koos sissejuhatusega DJ Drummie poolt) filmiklippe ja pilte, mis, mine tea, põhjustab äkki mõnele meie peoküalisele sellist avanemist, et temast meietaoline sõltlane saab ja nii oma ellu suure muutuse toob.
muusikat vinüülplaadilt ja läbi rotary mikserpuldi valivad:
DJ Drummie (Rotary Klubi, D&O Puudlis jpm.)
Renno&Janno (nnod.ee)
s54_starburst_dancer_std
pilet on 4 eurot
kell 2130 alustame filmiklippidega, umbes 23 paiku järgneb muusika
avatud baar
PS! Erinevate Tubade Klubis on sussipoliitika ehk välisjalanõud tuleb vahetada oma sisejalatsite vastu või kanda kohapeal pakutavaid susse.