Häppening @Patarei vangla 31.12.2013

NNOD kutsub

Kindlasti oled tüdinenud iga-aastasest klassikalisest vanaastaõhtu-taevas ilutulestikukku vahtimast, seesama kartulisalat laual ja needsamad vanad igavad sõbrad ümber laua?
Tule ja tee seekord teistmoodi, huvitavalt, eksklusiivselt – võta vastu 2014 läbi vangla trellide!

RVSP

patarei_valge

* Mis?
Saadame vana ära ja võtame uue vastu. Aasta. Naudime head muusikat, veel paremat seltskonda. Tähistame sünnipäevi. Läbi trellitatud vaate elame kaasa ka merelt paistvale linna ilutulestikule … aga samal ajal soojas ruumis olles.

Muusikat valivad Renno&Janno ja ehk veel keegi…

* Miks?
Miks mitte?

* Kus?
Seal kus meie (ehk ka teie?) pole varem käinud – Patarei vanglas.
Sissepääs: Vanglamuuseumi peamisest sissepääsust mine edasi vasakult poolt piki müüriäärt (ca 30m) pisikesest väravast, kus on valvur.
Samas vanglahoovis on pidu sel õhtul ka katlamajas, aga ärge te nüüd sinna küll minge. See on vale koht, vale pidu ja seal on külm 🙂
Meie peopaik on püsti seatud III korrusele endisesse sööklaruumidesse (ära ole eelarvamustega). Küsi julgelt valvurilt, tema juhatab.

* Millal?
31. detsembril. Külalisi võtame vastu alates 20.00

* Kuidas riide?
Rõivavalik eeskõige moodne. Nali. Mugav ja soe. Ja moodne.

Kaasa on oodatud hea tuju, piiramatu arv häid sõpru ja oma äranägemise järgi sööke/jooke, Meie soov oleks, et lauake kataks end ise. Ka meie varume midagi, aga aktiivset baaripidamist ei toimu.
Muidugi jagamata ei jää tänu inimestele, kes kokteile krutivad – baariletilaadne puitehitis on kohapeal 🙂

Heli/valgustehnika ja pinna rendi kulude katteks on kohapeal väike korjanduskarp, kuhu soovituslikult võiks iga saabuja 10.- eurise toetuse teha ☺